Massage

Vi erbjuder

image

Klassisk massage

Svensk klassisk massage- en djupgående massage med strykningar, knådningar och tryck. Löser upp spänningar i hela kroppen och ger en skön och behaglig avslappning. Allt ifrån en hård, djupgående behandling (som t.ex. idrottsmassage) till en mjukare avslappnings massage kan fås beroende på individuella behov.

Taktil massage

En mycket avkopplande och mjuk behandling som ges över hela kroppen med varsamma strykningar utifrån ett visst mönster. Taktil massage aktiverar kroppens smärtlindrande, läkande och återhämtande system. Tryck och tempo anpassas efter individuella önskemål och kan ges på hela eller delar av kroppen.

Lymfmassage

Behandlingen har god effekt vid svullnad, värk och stelhet samt vid smärtproblematik som till exempel fibromyalgi. Genom djupandning, strykningar och lätta tryck i lymfflödets riktning får vävnaderna hjälp att bli av med vätskeansamlingar och slaggprodukter varigenom svullnader minskar. Effekten av detta är att läkningen påskyndas efter skador och operationer.  Lymfsystemet tillhör kroppens cirkulationssystem och är en viktig del av immunförsvaret.